Takläggare Sollentuna

Vi lägger tak av högsta kvalitet

Tjänster

TAK, FÖNSTER OCH DÖRRAR

Vid sidan om takläggning så kan våra duktiga medarbetare även erbjuda ett stort antal andra tjänster inom bygg och hantverk.

  • Plåtslageri En av våra specialiteter är plåt. Våra moderna maskinen gör att vi kan tillverka plåtdetaljer av alla slag och högsta kvalitet. Anlitar du oss för en tjänst så behöver du alltså inte anlita några fördyrande mellanhänder om du behöver någon plåtdetalj till taket, exempelvis. 

plåt

  • Fönster. Vi kan även det mesta när det handlar om att renovera eller sätta in nya fönster. PVC, aluminium eller träfönster – vi kan hjälpa dig vilken fönstertyp du än väljer. Kvalitativa fönster är en bra framtidsinvestering, som leder till en bättre inomhusmiljö, bra ventilation och lägre energikostnader. Dessutom kan nya fönster bli ett riktigt lyft för utseendet på ditt hus.
  • Dörrbyte Även husets dörrar måste vara säkra och passa till husets stil. Vi monterar snygga och hållbara dörrar som lever upp till försäkringsbolagens säkerhetskrav. En ny dörr kan ge fasaden ett nytt ansikte. Hör av dig till oss så visar vi exempel på modeller som kan passa bra till just ditt hus.
Intresserad av ett nytt tak? Hör av dig redan i dag så kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök!